Domov AKTUÁLNE > Kultúra

Nové CD-čka prinášajú pod vianočný stromček

V ich piesňach nájdete všetko, čo nám dnes chýba. Radosť, pokoru, smútok, túžbu a hlavne lásku



HUMENNÉ. Rodinné spevácke duo, otec a dcéra – Miki a Natália Petrašovskí, pôsobia na hudobnej scéne už viac ako 23 rokov.


Miki a Natália vynikajú, nielen ako duo, ale i samostatne ako interpreti s neuveriteľným emotívnym hlasovým prejavom, veľkým rozsahom, svojskou technikou spevu a hlavne profesionálnym vystupovaním.

Vzhľadom na to, že od vydania ich posledného CD ubehlo viac ako 10 rokov, rozhodli sa to svojim priaznivcom vynahradiť vydaním rovno dvoch rozdielnych CD.

Dnes, v tomto výnimočnom predvianočnom čase, predstavujú ich nové CD nosiče, "Vyznanie" a "Čas letyť".

"Vyznanie" ponúka ich vlastné slovenské autorské, prevažne folk – popové piesne, ktoré sú ich úprimným vyznaním.

Rusínske piesne nájdete na CD nosiči – "Čas letyť", kde svojimi piesňami vyjadrujú všetko, čo prináša život človeka – radosť, pokoru, smútok, túžbu a hlavne lásku, ktorá je v našom uponáhľanom svete tak potrebná.

K Mikiho autorským piesňam sa dnes pripája i dcéra Natália so svojimi tromi vlastnými autorskými piesňami, pričom pieseň "Lehkyj vitrik" má i zaujímavú anglickú verziu.

Spevácke duo sa od dnešných interpretov odlišuje hlavne tým, že nekráčajú dnes tak populárnou komerčnou cestou. Nespievajú prevzaté piesne a hity, ktoré každý pozná, ale zvolili si tú ťažšiu a náročnejšiu cestu, ktorej sa stále držia a to spievať svoje vlastné autorské
piesne.

„Veríme, že ich budete počúvať s takým potešením, s akým sme ich aj my tvorili. Prajem Vám nádherne vianočné sviatky," odkazujú otec a dcéra Petrašovskí svojim poslucháčom.



Hudobné nosiče vám v Humennom na Námestí slobody ponúkajú v týchto predajniach:
- HUGO GIFT SHOP predajňa darčekov a kvetov pri fontáne
- Kníhkupectvo Juhasová
- Kníhkupectvo Čas na Ticho
- Darčeková predajňa Aglo




MiMa
FOTO : MiMa


Verzia pre tlač
24.12.2016



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)