Domov AKTUÁLNE > Kultúra

POZOR ZMENA PROGRAMU! Talkshow Také zo života s Adelou a Viktorom

11. apríla 2019 v Humennom s Adelou a Viktorom aj Miloš Meričko, primátor mesta Humenné a ďalší Humenčania

HUMENNÉ. Strčte svoj zvedavý nos do sveta osobností spoločenského a umeleckého života v spoločnosti zábavnej talkshow. Charizmatický moderátor Mário Šmýkal pootvára šuplíky od kariéry i súkromia známej partnerskej dvojice Adely a Viktora Vinczeovcov, nového primátora Humenného Miloša Merička a podnikateľky s prírodnou kozmetikou Martiny Dudovej. Hudobným hosťom bude Martina Slebodníková. Čaká nás inšpiratívny večer plný zaujímavých a zábavných momentov, jednoducho také zo života.

Adela a Viktor Vinczeovci
Moderátorka, ktorá dokázala ukradnúť šou. Aj takto by sme mohli hovoriť o Adele, ktorá prepísala históriu tohto povolania u nás. Vždy pohotová, zábavná a pripravená si získala srdcia mnohých divákov. Úspechy na televíznych obrazovkách žne aj jej manžel Viktor, ktorý sa venuje prevažne spravodajstvu, i keď aj on okúsil zábavné šou. Dvojica, ktorá na Slovensku patrí medzi najprepieranejšie sa najnovšie vrhla aj do divadelných vôd.

Miloš Meričko
Nový vietor v Humennom, ktorý vyhral v komunálnych voľbách. V jeho životopise však popri verejných funkciách nájdete aj skúseností z povolaní ako ekonóm, občiansky aktivista, novinár či copywriter. Meričko je aj zanieteným športovým fanúšikom. O tom, ktorý šport ho baví najviac, ale aj o tom, ako sa udomácnil v novej práci porozpráva osobne.

Martina Dudová
Humenčanka, ktorá stojí za kozmetickou značkou Navia. V roku 2017 sa stala víťazkou známej súťaže Podnikateľka roka v kategórii Úspešná živnostníčka. Martina vyrába prírodnú kozmetiku z rastlinných olejov a masiel ručne jej blahodárne účinky už ocenili mnohí zákazníci, medzi nimi aj známe osobnosti.

Martina Slebodníková
Hudbe sa venuje od malička a dnes k tomuto umeniu vedie deti na SZUŠ Via Arto, kde učí spev a hru na zobcovej flaute. Vo svojej vlastnej tvorbe, ktorou cieli na deti a mládež, si hudbu skladá sama a tiež si sama píše texty.

Mário Šmýkal
je mladý novinár, ktorý v pôsobí ako reportér pre denník SME a nedávno posilnil aj rady Rádia BETA. Venuje sa publicistike a rozhovorom. Predtým viedol projekt áno! online magazín, písal pre MY Hornonitrianske noviny aj Denník N a bol editorom magazínu Pyré. Organizuje vlastnú talkshow Také zo života. Za svoju prácu získal v roku 2018 ocenenie Ligy za duševné zdravie za dlhodobý prínos v oblasti duševného zdravia.

11. 4. (štvrtok)
Miesto: Mestské kultúrne stredisko, Gorkého 1, Humenné
Štart: 19:00 hod.
Vstupenky: bit.ly/TakeZoZivota1104 alebo v pokladni MsKS, Gorkého 1, Humenné: PON-PIA v čase od 7.00 - 12.00 a 12.30 – 15.00 h. (č. dverí 4.)


11. 4. (štvrtok)
Miesto: Mestské kultúrne stredisko, Gorkého 1, Humenné
Štart: 19:00 hod.

Vstupenky kúpite TU :-)

ZDROJ, FOTO : Stanislava Obložinská


Verzia pre tlač
09.04.2019



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)