Domov AKTUÁLNE > Kultúra

Talianska legenda Drupi v Michalovciach

Meky Žbirka nepríde, nahradí ho Drupi



MICHALOVCE.  Sobota 14. január je deň, kedy sa v Chemkostav ARÉNE uskutoční v poradí už X. reprezentačný ples mesta Michalovce.

Na plese mal vystúpiť vynikajúci československý spevák Meky Žbirka, ktorý ale v minulom týždni ochorel. Organizátorom sa však podarilo zohnať hviezdu ešte väčšieho kalibru – Drupiho, vlastným meno Giampiera Anelliho. Táto talianska legenda sa predstaví hosťom na X. reprezentačnom plese mesta Michalovce spolu s Davide Matiollim.

"Plesajúci hostia tohto významného podujatia budú mať teda možnosť vidieť naživo dvoch vynikajúcich hudobníkov," sľubuje Organizačný výbor X. reprezentačného plesu mesta Michalovce.

Okrem nich sa predstavia aj spevácky zbor Promusica - Magnólia, FS Zemplín, TŠ Grácia, Sláčikové kvinteto a hudobná skupina New Barbados.

Organizátori majú pripravené aj jedno mimoriadne prekvapenie, ktoré iste očarí všetkých účastníkov plesu. Šéfkuchárom bude Vojto Artz a moderátormi tohto krásneho večera budú Michalovčania Janka Hospodárová a Milan Zimnýkoval.

Na ples prijali pozvanie viacerí vzácni hostia, medzi nimi Jiřina Bohadlová, Martin Dejdar a mnoho ďalších.

Ples sa začína v sobotu o 19.00 hod.

 

ZDROJ : Organizačný výbor X. reprezentačného plesu mesta Michalovce
FOTO : ilustračné, MiMa
Verzia pre tlač
12.01.2017



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)