Domov AKTUÁLNE > Kultúra

Tanečníci FS Chemlon opäť s Mafiou Corner

Obrazový záznam k hudobnému klipu sa nahrával v prekrásnom prostredí hotelového areálu Merrys Ptičie

Tanečníci FS Chemlon opäť s Mafiou Corner

HUMENNÉ. Folklórny súbor Chemlon, ktorý v súčasnosti pôsobí pri Súkromnej základnej umeleckej škole Kudlovská Humenné, má už dlhodobú spoluprácu s rázovitým rapujúcim a spievajúcim hudobným producentom Mišom Marušinom, ktorého všetci poznajú pod pseudonymom Mafia Corner.
 
Po vydarených projektoch hudobných videoklipov Vypic a žic - 4 107 627, Slovenské mamičky - 2 835 010, Na Vylece - 1 672 255 a Slavic a pic - 440 985 zhliadnutí na internete (spolu 9 055 877 zhliadnutí) sa minulý týždeň tanečníci FS Chemlon podieľali na novom hudobnom projekte - Zbohom buď, lipová lyžka, hudobnom hite z muzikálu Na skle maľované, ktorú najmä staršia generácia pozná v podaní legendárneho herca Michala Dočolomanského.
 
Obrazový záznam k hudobnému klipu sa nahrával v prekrásnom prostredí hotelového areálu Merrys Ptičie za aktívnej spolupráce jeho šéfa Miroslava Hriseňka. Záujem o nový hudobno-tanečný produkt je pomerne veľký, za prvé tri dni bolo zaznamenaných už 75 261 zhliadnutí a pekné komentáre pod videom.
 
Všetkým divákom a poslucháčom prajeme pekné zážitky. A nezabudnite klikať, klikať a klikať...
 

AUTOR, FOTO : Miroslav Kerekanič,  odborný pracovník Vihorlatského múzea v Humennom, umelecký šéf FS Chemlon Humenné


Verzia pre tlač
24.05.2019



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)