Domov AKTUÁLNE > Šport

Baškovce a Slovenská Volová bez straty bodu, Závadka bez bodu

Po 4. kole to v Zemplínskej futbalovej lige vyzerá takto

Baškovce a Slovenská Volová bez straty bodu, Závadka bez bodu

HUMENNÉ. Vedúci celok tabuľky z Baškoviec si veľmi ľahko poradil s hosťami z Topoľovky.

BAŠKOVCE – TOPOĽOVKA   9:0 (7:0)

O všetkom rozhodol už prvý polčas, ktorý domáci hráči vyhrali jednoznačne 7:0. V druhom polčase hra už bola viac menej vyrovnaná, ale hosťom sa nepodarilo streliť ani čestný úspech. V domácom mužstve vynikol najmä strelec troch gólov – Samuel Kuľha. Po jednom góle pridali Šimon Taňkoš, Samuel Soták, Ján Vasiľ, Roman Taňkoš, Pavol Kušnír a Vojtech Kuľha. Približne pred 70 divákmi rozhodoval Jozef Brehovský.                                                    
                                       
ZÁVADKA – HANKOVCE 2:3 (2:1)

Domáci hráči urobili všetko preto, aby so súperom z Hankoviec získali svoje prvé body v 2. ročníku Zemplínskej futbalovej ligy. Po prvom polčase dokonca gólmi Vasila Kenana Taltidera a Adama Pavliska viedli 2:1. Gól za hostí v prvom polčase strelil Matúš Petko. V druhom polčase domáci napriek veľkej snahe svoje vedenie neudržali a nakoniec prehrali 2:3.  Za hostí v druhom polčase skórovali Matúš Mríz a Peter Krídla. Stretnutie asi pred 60 divákmi rozhodoval Pavol Rada.

VOĽA – SLOVENSKÁ VOLOVÁ 4:5 (3:3)

Hostia zo Slovenskej Volovej pricestovali na stretnutie s jasným cieľom – vyhrať. Stretnutie však malo vyrovnaný priebeh a na víťazstve hostí má veľkú zásluhu predovšetkým Dominik Matta, ktorý bol autorom štyroch gólov. Piaty gól hostí pridal Filip Kunáš.  Za domácich skórovali Frederik Tokár, Richard Gadžo, František Forint a Miroslav Marcin. Futbalové stretnutie bolo súčasťou osláv Dňa otcov a prizeralo sa mu približne 120 divákov. Rozhodcom zápasu bol Ján Sojka.



ZDROJ, FOTO : IVAN HOPTA



Verzia pre tlač
19.06.2018



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)