Domov AKTUÁLNE > Šport

Black Tiger so skvelým 2.miestom v hodnotení tímov

Baba Jaga Cup 2019 - Ostrowiecs Swietokrzky, Poľsko

Black Tiger so skvelým 2.miestom v hodnotení tímov

SNINA. V sobotu 9.marca sa v poľskom meste Ostrowiesc Swietokrzsky, konal popri poľskom pohári v taekwondo aj medzinárodný turnaj pre ročníky 2010 - 2011 pod názvom Baba Jaga Cup. Na tomto detskom turnaji štartovali už tradične aj členovia a zastupcovia Slovenska na tomto turnaji z klubu Black Tiger Snina pod vedením trénera klubu T. Potockého. Tohto turnaja sa zučastnilo 17 klubov z 3 štátov (Estónsko, Slovensko, Poľsko) a 97 pretekárov.

Sninčanov sa na tatami postavilo 7 a podarilo sa im vybojovať krásne výsledky. V disciplíne sprawnosc - kopy na čas, kop do výšky sa im podarilo vybojovať 1 x zlato (Tarkulič), 1 x striebro (Greňa), 2 x bronz (Dubjak,Šebok ) a 1 x 4.miesto (Greňa) bez medaile tento krát ostali Vajda, Špitalik, Harmanoš.

V športovom zápase sa im už darilo podstatne viac a po 3 vyhratých zápasoch obsadili 1. miesto Andrej Greňa - 22 kg, Branislav Tarkulič - 38 kg. Až vo finále podľlahol tesným výsledkom Erik Dubjak - 26 kg a obsadil 2. miesto. Po slabšom výkone, ale bojovnom obsadili 3.miesto - Michal Vajda - 24 kg, a Samuel Špitalik - 26 kg.

Bez medaile tento krát zostal Tomáš Harmanoš - 28 kg. Klubu sa v hodnotení klubov na tomto turnaji podarilo získať užasne 3.miesto v hodnotení klubov (17 klubov), čo je skvelý výsledok pre Sninčanov. Poďakovanie patrí rodičom za pomoc z dopravou ako aj mestu Snina a sponzorom.


AUTOR, FOTO : TOMÁŠ POTOCKÝ

 
Verzia pre tlač
15.03.2019



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)