Domov AKTUÁLNE > Šport

Cieľom bolo získať plný počet bodov a tomu podriadili Humenčania aj svoju hru

FK HUMENNÉ - FK SPIŠSKÁ NOVÁ VES 2:1 /2:1/

Cieľom bolo získať plný počet bodov a tomu podriadili Humenčania aj svoju hru

HUMENNÉ. Starší žiaci FK Humenné na ihrisku pri Mlyne minulú sobotu privítali rovesníkov zo Spišskej Novej Vsi.

Cieľom bolo získať plný počet bodov a tomu podriadili aj svoju hru. Útoky sa striedali a zaváňalo gólom na jednej aj druhej strane. V 18. minúte nedorozumenie domácej obrany s brankárom a hostia mohli dať gól, no nevyužili príležitosť. Domáci sa snažili o rýchle protiútoky a v 29. minúte Polomčák dáva vedúci gól domácich. Po rozohratí domáci získali loptu vysunuli najlepšieho strelca domácich Ferenc a ten dáva druhý gól. Do konca zápasu sa už nič nezmenilo.
 
Do druhého polčasu domáci nastúpili s odhodlaním ešte pridať nejaký gól, no hostia so zabezpečenou obranou a rýchlymi protiútokmi chcú skorigovať výsledok a to sa im podarilo a v 50. minúte po chybe domáceho brankára znižujú Gradžilom na 2:1. Hostia po góle prevzali hru a sú nebezpeční. V 58. minúte domáci Šnúrik dostáva žltú kartu za riskantnú hru. Domáci sa stiahli a snažia sa udržať výsledok. Do konca zápasu sa už žiadny gól nepadol a tak polčasový výsledok ostal v platnosti.
 
V jedenástom kole Humenčania opäť na svojom ihrisku privítajú posledný celok súťaže Trebišov.
 

Góly: Polomčák, Ferenc – Gradžilo. ŽK: Šnúrik. Rozhodcovia – Pavol Basoš, Marek Guba. 65 divákov.
 
FK Humenné: D. Horúák - S. Balica, D. Kofira, R. Gabria, M. Olah, A. Turcovský, J. Ferenc, S. Tantoš, B. Kováč, E. Baranek, S. Polomčák /striedali Gavaľa, Šnúrik/. Tréner Martin Polák, vedúci mužstva Štefan Jakubov.

AUTOR, FOTO : PA
Verzia pre tlač
24.05.2019



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)