Domov AKTUÁLNE > Šport

Dolobáčovci bojujú vo Svetovom pohári upútaných modelov v kráľovskej disciplíne o popredné umiestnenie

Podľa priebežných výsledkov by sa tento rok mohol Patrik Dolobáč dostať na špičku, oproti minulému roku, kedy skončil druhý

Dolobáčovci bojujú vo Svetovom pohári upútaných modelov v kráľovskej disciplíne o popredné umiestnenie

HUMENNÉ. Svetový pohár upútaných modelov v kráľovskej disciplíne F2B - akrobatické modely sa uskutočnili v rakúskom meste Radfeld v dňoch 17. a 18. augusta 2019.

Zo Slovenska sa ho zúčastnili 8 súťažiaci z 37 štartujúcimi a medzi nimi aj dvaja zástupcovia LMK Humenné - Patrik a Vincet Dolobáčovci.

Urputné boje o získanie čo najlepšieho umiestnenia počas dvoch dní ukázali dobrú pripravenosť našich mladých juniorov. Patrikovi ušlo tretie miesto o 1,23 bodu, čím skončil na 4. mieste a jeho brat Vincko, ktorý praktický ide ešte len do 7. triedy, sa dokázal prebojovať na 26. medzi starých harcovníkov.

Čakáme na výsledky ďalších svetových pohárov v tejto kategórii, pretože ide o umiestnenie na popredných miestach. Podľa priebežných výsledkov by sa tento rok mohol Patrik Dolobáč dostať na špičku, oproti minulému roku, kedy skončil druhý.

Už jeho druhé miesto na Majstrovstvách Európy ukazovalo rapídny vzostup, čo dokázal aj ako člen reprezentačného družstva, ktoré získali v Rumunskom Pazardziku.  



ZDROJ, FOTO : csarpi


Verzia pre tlač
20.08.2019



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)