Domov AKTUÁLNE > Šport

Druhá výhra Sninčaniek v jarnej časti

MFK SNINA - MŠK TESLA STROPKOV 3:1 /2:1/

Druhá výhra Sninčaniek v jarnej časti

SNINA. V šestnástom kole II. ligy žiačok U15, skupina Východ Sninčanky na svojom ihrisku privítali Stropkov, ktorý je v tabuľke na poslednom mieste. Domácim hráčkam sa v jarnej časti nedarí, no toto bola príležitosť na víťazstvo.

Hneď od začiatku sa pustili do boja o body a už v 4. minúte kapitánka mužstva Chomová dáva gól. Sninčanky sa snažia o ďalší gól, no ich šance ostávajú nevyužité. Hostia sa snažia o protiútoky a z jedného v 25. Minúte vyrovnávajú na 1:1. O tri minúty na to Chomová dáva gól a domáce mužstvo vedie 2:1. Do konca polčasu sa už nič nezmenilo.

Do druhého polčasu domáci nastúpili s odhodlaním dať čím skôr gól a zvýšiť vedenie. Súperky ich útoky odvracajú, no snažia tiež o protiútoky, ale tiež bez úspechu. Hra je trochu rozháraná, no bližšie ku gólu majú domáce hráčky. Najlepšia strelkyňa domácich Chomová v 63. minúte dáva tretí gól. Bol to jej už 23 gól v súťaži, čo ju zaraďuje na 4. mieste najlepších strelkýň v tomto súťažnom ročníku. V posledných minútach zápasu sa domáce hráčky snažia o udržanie výsledku. Zápas skončil 3:1 pre Sninčanky. Bola to druhá výhra v jarnej súťaži. V sedemnástom kole Sninčanky privítajú doma mužstvo Vranova nad Topľou.

MFK SNINA - MŠK TESLA STROPKOV 3:1 /2:1/

Góly: Chomová 3 - Pšarová. Rozhodca Marek Guba. 63 divákov.

MFK SNINA: K. Gnipová – N. Vasková, M. Melničáková, S. Jušková, D. Ľoncová, B. Pavlíková, A. Hrežíková, Z. Aľušiková, P. Hrivňáková, N. Makarová, S. Chomová, D. Drančáková, N. Harajdičová, B. Hrežíková, N. Lojanová.

MŠK TESLA STROPKOV: T. Horňáková, - S. Birošová, S. Bodnárová, M. Bučková, E. Cinová, G. Soóšová, K. Pšarová, E. Lajčinová.



AUTOR, FOTO : PA



Verzia pre tlač
15.05.2019



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)