Domov AKTUÁLNE > Šport

Hankovce rozdrvili Závadku, Baškovce vyhrali v Topoľovke

Tretie stretnutie sa neuskutočnilo, lebo Voľa v sobotu nepricestovala do Slovenskej Volovej a zápas automaticky prehrala 0:3 kontumačne

Hankovce rozdrvili Závadku, Baškovce vyhrali v Topoľovke

HUMENNÉ. Zemplínska futbalová liga pokračovala v nedeľu svojim 9. kolom. Odohrali sa dve stretnutia. V prvom Hankovčamia doma doslova rozdrvili Závadku a v druhom Baškovce vyhrali v Topoľovke rozdielom triedy. Tretie stretnutie sa neuskutočnilo, lebo Voľa v sobotu nepricestovala do Slovenskej Volovej a zápas automaticky prehrala 0:3 kontumačne.                                                 

HANKOVCE – ZÁVADKA  7:0 (4:0)

Od začiatku stretnutia mali výrazne viac z hry domáci hráči. Aj keď pravdupovediac, výsledok pre hráčov Závadky je až príliš krutý, nakoľko aj oni, najmä v druhom polčase mali viaceré dobré šance, ktoré nedokázali však premeniť. Hankovčania už v prvom polčase si zabezpečili štvorgólové vedenie a to najmä zásluhou Maroša Hravilu, ktorý strelil tri góly, ďalší pridal Peter Krídla.  V druhom polčase sa útoky striedali na obidvoch stranách, ale góly dávali iba domáci hráči. Dva strelil Peter Krídla a jeden Michal Dziaba. Slušné stretnutie asi pred 70 divákmi rozhodoval Ján Greš.


TOPOĽOVKA – BAŠKOVCE

Prvý polčas bol vyrovnaný a útoky sa striedali na obidvoch  stranách. Hostia však  boli lepší v premieňaní šancí a získali dvojgólový náskok a to zásluhou Samuela Sotáka a Pavla Tamáša. V závere polčasu za Topoľovku znížila posila z Podskalky  Juraj Pužo. V druhom polčase vedúci tím tabuľky predsa len prejavil viac hráčskych skúsenosti a Baškovčania ďalšími dvoma gólmi Samuela Sotáka si zabezpečil víťazstvo rozdielom triedy. Stretnutie  pred asi 50 divákmi objektívne rozhodoval Peter Meričko.

ZDROJ, FOTO : Ivan Hopta





Verzia pre tlač
17.09.2018



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)