Domov AKTUÁLNE > Šport

Humenčanky víťazkami súťaže

FK HUMENNÉ - MFK SNINA 6:1 /2:1/

Humenčanky víťazkami súťaže

HUMENNÉ. V osemnástom kole druhej ligy žiačok, skupina Východ sa žiačky FK Humenné stretli na svojom ihrisku pri Mlyne v susedskom derby s hráčkami MFK Snina. Humenčanky nastúpili v nových dresoch, na ktoré finančné prispel Slovenský futbalový zväz.

Od začiatku Humenčanky mali na vrch. Zo zabezpečenej obrany a rýchlymi protiútokmi ohrozovali bránu súperiek. Sninčanky zubami –nechtami bránili, aby dostali čo najmenej gólov, no pokúšali sa aj o strelenie gólu. Pre Humenčanky nebezpečnou bola hráčka hosti Chomová. Humenčanky majú prevahu a v priebehu jednej minúty strelili dva góly Mattovou a Kriškovou. Sninčanky zo zabezpečenou obranou sa snažili dať gól a to sa im aj podarilo a v 29. minúte dáva Chomovou kontaktný gól. Domáce hráčky v prvom polčase nastrelili dvakrát žrď.

Do druhého polčasu domáce hráčky nastúpili ako vymenene, najmä reprezentantky výberu kraja. Hralo sa viac na polovici súperiek. Do streleckej pohody sa dostala domáca hráčka Beslerová, ktorá v priebehu sedemnástich minút strelila štyri góly a o zápase bolo rozhodnuté. Domáce hráčky FK Humenné v derby vyhrali 6:1. Dve kolá pred záverom súťaže sa FK HUMENNÉ stalo víťazom II. ligy žiačok, skupina Východ.


Góly: Beslerová 4, Mattová 1, Krišková 1 – Chomová. Rozhodca Ján Greško. 42 divákov.

FK HUMENNÉ: Jakubová –Fedurcová, Žulkovičová, Kopáčová, Savariová, Piškaninová, Babjaková, Šilárová, Sedlačková, Mattová, Ufnárová, Krišková, Beslerová, Sokolovičová, Jeňová, Bučeková, Šilarová. Tréner J. Piškanin, A. Bochyn.

MFK SNINA: Gnipová – Vasková, Melničáková, Jušková, Lojanová, Ľoncová, Pavliková, Aľušiková, Hrivňáková, Makarová, Chomová, Drančáková, Harajdišová, Štofiková, Štutiková. Tréner Pavol Diňa.

Najbližšie Humenčanky hrajú opäť doma a súperkami im budú Vranovčanky.

AUTOR, FOTO : PA


Verzia pre tlač
05.06.2019



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)