Domov AKTUÁLNE > Šport

Humenské Levíčatá premierovo v tejto sezóne

Nastúpili postupne proti tímom HK Sršne Košice white, HK Sršne Košice black, HK Sabinov a Liba Academy, ktorý sa nakoniec stal celkovým víťazom turnaja

Humenské Levíčatá premierovo v tejto sezóne

HUMENNÉ. 20.8.2020 sa malé humenské levíčatá zúčastnili svojho prvého turnaja v  novej sezóne 2020/2021.

Turnaj bol zorganizovaný výborne, hralo 5 
 týmov na parádnom štadióne Aréna Sršňov v Košiciach štýlom každý s  každým. Naše levíčatá nastúpili postupne proti tímom HK Sršne Košice  white, HK Sršne Košice black, HK Sabinov a Liba Academy, ktorý sa nakoniec stal celkovým víťazom turnaja.

Pre náš tím zložený z detí
 kategórie 0-3 turnaj nedopadol tak, ako drobci túžili. Pred turnajom v podstate poriadne na ľade túto sezónu ešte netrénovali a 4 zápasy 2x20minút len s obedňajšou prestávkou im dali riadne zabrať. A hoci sa v konečnom poradí nakoniec umiestnili na poslednom mieste, celý turnaj odohrali statočne a súperom víťazstvá nedarovali zadarmo.

Sme na nich
 hrdí, že to nevzdali a hru na ľade si užili do poslednej minúty. Každá skúsenosť je dobrá a z Košíc si okrem radosti z hry odniesli aj nové  skúsenosti a motiváciu nabudúce vyhrať.

HK Humenské Levy: Brankári - Richard Chromý, Erik Petko, Hráči -  Samuel Danko, Eric Homoľa, Ben Šimurda, Martin Kovačik, Viliam Boňko, Matúš Boňko, Timotej Macko, Tatiana Macková, František Kaduk, Matúš Harakaľ, Damián Kováč, Róbert Bláž.
Tréner - Erik Dzoba

ZDROJ, FOTO : Marek Dirbák


Verzia pre tlač
28.08.2020



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)