Domov AKTUÁLNE > Šport

Klubová vitrína humenských stolnotenistov sa rozrástla o mimoriadne vzácny suvenír z Číny

Tričko je o to vzácnejšie, že medzi podpísanými hráčmi nechýbajú ani majstri sveta či olympijskí víťazi

Klubová vitrína humenských stolnotenistov sa rozrástla o mimoriadne vzácny suvenír z Číny

HUMENNÉ. Len v júli sa v Humennom v rámci letnej prípravy uskutočnil trojdňový prípravný kemp mladých stolných tenistov s čínskym trénerom Andrew Li.

Vzájomnú spoluprácu si pochvaľovali tak deti a ich rodičia ako aj samotný tréner. Ten uviedol, že sa mu v Humennom veľmi páčilo. Potešilo preto, že nám tento tréner osobne venoval mimoriadne cenný darček – vzácny suvenír, ktorý si do Európy priviezol priamo z Číny. Je ním oficiálne tímové tričko čínskej reprezentácie podpísané takými čínskymi a zároveň svetovými hviezdami stolného tenisu ako Ma Long, Zhang Jike, Fan Zhendong, Xu Xin, Fang Bo, Zhou Yu, Wang Hao.

Tričko je o to vzácnejšie, že medzi podpísanými hráčmi nechýbajú ani majstri sveta či olympijskí víťazi. Tento darček si nesmierne vážime a považujeme ho za znak priateľstva. Je to zároveň signál kvality vzájomných vzťahov, ktoré do budúcna budeme mať záujem naďalej viac rozvíjať. Adrew zároveň deťom, ktoré sa zúčastnili na kempe pripravil ako darček 12 loptičiek s podpisom, ktoré všetkým deťom samozrejme aj odovzdáme.

AUTOR, FOTO : -daf-


Verzia pre tlač
07.08.2018



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)