Domov AKTUÁLNE > Šport

Memoriál Františka Karandyšovského 2020 sa uskutoční opäť v septembri

Turnaj bude súčasťou osláv päťdesiateho výročia vzniku klubu

Memoriál Františka Karandyšovského 2020 sa uskutoční opäť v septembri

HUMENNÉ. Niektorí zo štartujúcich obdržia malý darček už pri prezentácii. Pri príležitosti 50. výročia klubu sme dali vyrobiť limitovanú 100 ks edíciu klubových odznakov ako pripomienku na uvedené výročie. Prvých šestnásť nasadených mužov ako aj žien preto už pri prezentácii obdrží tento malý darček.

Opäť v sérii slovenského pohára
Priaznivci stolného tenisu na Zemplíne sa aj tento rok môžu opäť tešiť na kvalitnú porciu stolnotenisových výkonov. ŠKST Humenné aj tento rok plánuje v mestskej športovej hale v Humennom uskutočniť Memoriál Františka Karandyšovského /7. ročník/. Turnaj je opäť ako v minulom roku zaradený do série turnajov slovenského pohára mužov a plánujeme odohrať všetkých päť kategórii – dvojhra muži, dvojhra ženy, štvorhra muži, štvorhra žena a zmiešaná štvorhra. Termín turnaja je stanovený na 19. september 2020. Minuloročné prvenstvá v hlavných kategóriách obhajujú S. Pergel /HUN/ a A. Sitak /UA/.

Turnaj bude súčasťou osláv päťdesiateho výročia vzniku klubu
Na jeseň tohto roku si náš klub pripomína 50. rokov od svojho vzniku. Aj keď v roku 1970 vznikol ešte pod názvom TJ Chemkostav Humenné, v dôsledku spoločenských zmien začiatkom deväťdesiatych rokov došlo k zmene jeho právnej formy a jeho nástupcom sa stal práve súčasný ŠKST Humenné. Turnaj preto bude súčasťou osláv klubu a pri tejto príležitosti pripravujeme pre účastníkov turnaja ako aj návštevníkov aj malé prekvapenie vo forme rôznych upomienkových predmetov.

ZDROJ, FOTO : ŠKST Humenné



Verzia pre tlač
08.09.2020



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)