Domov AKTUÁLNE > Šport

Na Švejkových dňoch sa predstavil aj novovzniknutý hokejový klub

Počas štyroch hodín si okoloidúce detičky mohli vyskúšať hokejový dres, hokejové rukavice, prilbu, vyskúšať si prácu s hokejkou s pukmi aj s loptičkami a streľbu na bránku

Na Švejkových dňoch sa predstavil aj novovzniknutý hokejový klub

HUMENNÉ. V prvom dni (17.5.2019) Humenských Švejkových dní novovzniknutý hokejový mládežnícky klub HK Humenské Levy zorganizoval na Námestí Slobody náborovú akciu pre nádejných mladých hokejistov. 

Počas štyroch hodín si okoloidúce detičky mohli vyskúšať hokejový dres, hokejové rukavice, prilbu, vyskúšať si prácu s hokejkou s pukmi aj s loptičkami a streľbu na bránku. Pomocníkmi v týchto činnostiach im boli hráči a hráčky nášho klubu. Každý malý účastník, ktorý sa do týchto činností zapojil, si odniesol sladkú odmenu a samozrejme náborový letáčik.

Ak ste nás nezastihli počas Humenských Švejkových dní a vaša ratolesť prejavuje záujem stať sa hokejovým LEVOM, vyskúšať si radosť a vzrušenie z najrýchlejšej kolektívnej hry, prípadne sa len naučiť novým zručnostiam a vyskúšať si tento krásny šport, kontaktujte nás na tel. čísle 0902 367 877, alebo e-mailom nabor@hkhumenskelevy.sk. Bližšie informácie získate aj na stránke www.hkhumenskelevy.sk.

ZDROJ, FOTO : Ing. Marek DIRBÁK



 
Verzia pre tlač
23.05.2019



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)