Domov AKTUÁLNE > Šport

Po troch kolách vedú sninskí dorastenci U17 tabuľku

MFK SNINA - MŠK SLAVOJ SPIŠSKÁ BELÁ 4:1 /3:1/

Po troch kolách vedú sninskí dorastenci U17 tabuľku

SNINA. Po dlhej prestávke spôsobenej COVIDOM 19 sa rozbehli aj mládežnícke súťaže. Aj mladší dorastenci U17, hrajúci III. ligy, skupina východ VsFZ sa tešili na súťaž. Po dvoch kolách boli bez prehry. V stredu odohrali odložený zápas tretieho kola na domácom ihrisku s mužstvom MŠK Slavoja Spišská Belá. Mladí Sninčania zvíťazili a vedú tabuľku.

MFK SNINA - MŠK SLAVOJ SPIŠSKÁ BELÁ 4:1 /3:1/
Zápas sa odohral za daždivého počasia na ihrisku s umelou trávou. Domáci mladíci išli za svojim cieľom a to výhrou. Už od začiatku dobrými kombináciami sa dostávali pred bránu hosti. V 10. minúte domáci hráč Voloch si spracoval loptu a pekným gólom otvoril skóre zápasu. Útoky sa striedali od brány ku bráne. V 17. minúte nedorozumenie domáceho brankára s obrancom a hostia Vranovským vyrovnali na 1:1. Začína sa od znova. Domáci majú viac šanci ujať sa vedenia, no nejako sa im nedarí. V 34. minúte Karľa zvyšuje na 2:1. Hostia sa nevzdávajú, no domáca obrana im nedovolí skórovať. Dve minúty pred koncom polčasu domáci hráč Andraščík dáva pekný gól a skóre sa zvyšuje na 3:1.


V druhom polčase hostia otvorili hru a ohrozovali domácu bránku. V 58. minúte domáci Pešta dostáva žltú kartu za riskantné podrazenie hráča. Domáci opäť hrajú svoju hru a gól visí na vlásku. V 72. minúte výborne hrajúci Voloch zvyšuje na 4:1 pre domácich. Hra je v rukách domácich. Do konca zápasu sa nič nezmenilo a konečný výsledok 4:1 je zrkadlom na ihrisku. Sninskí mladíci sú v tabuľke na prvom mieste so skóre 7:1. Na štvrté kolo vycestujú k súperovi do TJ Sokol Ľubotice.

Góly: Voloch 2, Karľa, Andraščík – Vranovský. ŽK: Pešta. Pred 80 divákmi rozhodoval Marián Godžák – Viliam Pavlišin.

MFK SNINA: Gunár – Voloch, Pešta, Fedorco, Andraščík, Rigan, Karľa, Fráter, Hišem, Galanda, Minčič /striedali Roháč, Špitalik, Rudzik,, Ridoš,Tkačuk/. Tréner Marek Lukáč.

AUTOR, FOTO : PA




Verzia pre tlač
27.08.2020



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)