Domov AKTUÁLNE > Šport

Prinášame výsledky VIII. kola jesennej časti ZFL

Prinášame výsledky VIII. kola jesennej časti ZFL

⚽ HANKOVCE – KAMIENKA 8:3 (2:0) ⚽

Hostia síce v Hankovciach podali sympatický výkon, no na dobre rozbehnutý domáci stroj napriek tomu nestačili. Po prehranom prvom polčase, dokonca vyrovnali na 3:3, no potom už nasledoval strelecký koncert domáceho mužstva, ktoré strelilo päť gólov za sebou a nakoniec jasne zvíťazilo. Autormi gólov domáceho mužstva boli Lukáš Bobaľa 4, Maroš Harvila 2 a po jednom dali Tadeáš Kapko a Rastislav Šalata. Za hostí skórovali Ján Mažerik dvakrát a jeden gól ešte pridal František Galica. Pred 50 divákmi dobre rozhodoval Štefan Petko. Pozápasová klobása chutila obidvom mužstvám.



⚽ HRUBOV – SLOVENSKÁ VOLOVÁ 4:1 (1:1) ⚽

Prvý polčas stretnutia bol vyrovnaný, útoky sa striedali na obidvoch stranách, ale horšie to bolo s premieňaním šancí. Diváci však predsa videli dva góly, po jednom v sieti každého mužstva. V druhom polčase domáci Partizán pridal na intenzite útokov i bojovnosti a strelil ďalšie tri góly a tak rozhodol o svojom víťazstve. Všetky štyri góly za domácich strelil najlepší hráč na ihrisku Ján Pavlík. Čestný úspech hostí zaznamenal Jozef Matta. Pred asi 50 divákmi rozhodoval Štefan Trusák. Hralo sa v krásnom prostredí, za pekného počasia a po zápase nasledovalo výborné pohostenie pre obidve mužstvá, ktoré pripravil domáci oddiel.

⚽ TOPOĽOVKA – BAŠKOVCE 1:3 (0:2) ⚽

Stretnutie sa po dohode oboch starostov obcí hralo v nedeľu pred poludním. V prvom polčase mali viac z hry hostia z Baškoviec, ktorí ho vyhrali 2:0. Druhý polčas bol vyrovnaný a do šancí sa dostávali aj domáci hráči, ale viaceré z nich nepremenili. Stretnutie bolo síce bojovné, ale zároveň veľmi slušné. Vo vyrovnanom zápase nakoniec zvíťazil líder súťaže z Baškoviec, ktorý si tak upevnil vedúce postavenie v tabuľke. Jediný gól domácich strelil Matúš Rac. Za hostí skórovali: Ján Holp, Samuel Kuľha a Rastislav Soták. Pred 50 divákmi objektívne rozhodoval Marcel Ginda.

⚽ SLOVENSKÁ VOLOVÁ – VOĽA 3:0 kontumačne ⚽

Futbalisti Vole v sobotu nepricestovali na stretnutie do Slovenskej Volovej a prehrali ho 0:3 kontumačne. Ako nás informoval starosta Vole Štefan Gajdoš, dôvodom nenastúpenia na zápas bol nedostatok hráčov. Zároveň však ubezpečil vedenie Zemplínskej futbalovej ligy, že urobí všetko preto, aby mužstvo túto súťaž riadne dohralo.



ZDROJ, FOTO : Ivan HOPTA






Verzia pre tlač
16.09.2019



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)