Domov AKTUÁLNE > Šport

Sninčanom sa v Česku opäť darilo

Sninčania v hodnotení klubov obsadili tretie miesto spomedzi štrnástich, čo je veľmi pekné miesto

Sninčanom sa v Česku opäť darilo

SNINA. Po veľkom úspechu na domácom turnaji, Sninský taekwondisti vycestovali začiatkom októbra do Českej republiky do Hradca Králove, kde sa konal medzinárodný turnaj WT SOKOL CUP 2019, ktorý bol aj ďalším kolom extraligy pre domáce kluby. Na tomto medzinárodnom turnaji štartovalo 160 pretekárov, zo 14 klubov zo Slovenska, Česka a Ukrajiny. Sninčanov reprezentovalo 14 pretekárov hlavne v kadetských a juniorských kategóriách.

Sninčanom sa opäť darilo.

Zlaté medaily získali: P. Petro vo váha do 49 kilogramov, J. Haburaj vo váha do 59 kilogramov, A. Mandzaková váha do 55 kilogramov, A. Varchol váha do 78 kilogramov, S. Nezhybová váha do 41 kilogramov, A. Chimčak váha do 40 kilogramov, G. Poldruhák váha do 37 kilogramov, A. Greňa váha do 27 kilogramov.

Strieborné medaily získali: L. Onderčinová váha do 50 kilogramov, B. Krupjaková váha do 55 kilogramov, M. Medvec váha 49 kilogramov, K. Mandzaková váha 59 kilogramov.

Piate miesta obsadili. U. Nezhydovová váha do 27 kilogramov a T. Haburaj váha do 61 kilogramov.

Sninčania v hodnotení klubov obsadili tretie miesto spomedzi štrnástich, čo je veľmi pekné miesto.

Prvé miesto v súťaži družstiev kadetov a juniorov tiež patrilo mladým Sninčanov za čo dostali finančnú odmenu 1 000 českých korún.

"Som rád, že moji zverenci bojujú ako tigri a dosahujú veľmi dobrých výsledkom a tým reprezentujú klub, mesto Snina, ba aj Slovensko. Za tým všetkým je tvrdý tréning. Na stole máme niekoľko pozvánok na domáce a zahraničné turnaje. Ďakujem všetkým sponzorom,“ dodal Tomáš Potocký, tréner klubu.

AUTOR : PA
FOTO : archív klubu
Verzia pre tlač
28.10.2019



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)