Domov AKTUÁLNE > Šport

SSTZ pre svojich členov pripravil darček v podobe nástenného kalendára

Kalendár vyšiel v náklade 500 ks

SSTZ pre svojich členov pripravil darček v podobe nástenného kalendára

BRATISLAVA. SSTZ pre svojich členov v úvode roku 2018 ako darček pripravil reprezentatívny nástenný kalendár. Jeho témou sú aktuálne medzinárodné úspechy slovenského stolného tenisu. Priestor bol preto venovaný aj paralympionikom a deaflympionikom. Realizáciou projektu kalendára bola poverená Komisia masového rozvoja a športu SSTZ. Kalendár vyšiel v náklade 500 ks.

Prezentácia medzinárodných úspechov
Na úvodnej obálke sa nachádzajú ocenené deti z dlhodobo úspešného projektu rozvoja stolného tenisu na školách – Pezinskej školskej ligy. Na jednotlivých grafických listoch väčšieho formátu A2 sa nachádzajú Yang Wang, Eva Jurková, Tatiana Kukuľková, Alexander Valuch, Thomas Keinath, Eva Ódorová, Ján Riapoš s Martinom Ludrovským, Reprezentácia mužov SR, SK Vydrany, Ľubomír Pištej, Barbora Balážová a Peter Šereda, s tým, že pri každom športovcovi či kolektíve je stručne uvedený najvýraznejší medzinárodný úspech v nedávnom období.

V týchto dňoch sa kalendár pripravuje na distribúciu podľa vopred pripravených kritérií. V zmysle týchto zásad tak budú v nasledujúcich dňoch jednotliví športovci, resp. športové kluby a osoby poverené jeho distribúciou oslovení sekretariátom SSTZ na jeho osobné vyzdvihnutie si v sídle SSTZ.

ZDROJ : JUDr. Daniel FINK, Člen VV SSTZ, Predseda komisie masového rozvoja a školského športu SSTZ


Verzia pre tlač
13.01.2018



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)