Domov AKTUÁLNE > Šport

Taekwondista Haburaj sa stal v Prahe najlepším kadetom

Sninčanom sa v Prahe darilo. Získali 2 zlaté, 3 strieborné a 3 bronzové medaily

Taekwondista Haburaj sa stal v Prahe najlepším kadetom

SNINA. Klub Taekwondo v Snine pred nedávnom sa prehupol do druhej desiatky, no jeho výsledky sú vynikajúce. Jeho členovia sa minulý týždeň zúčastnili medzinárodného turnaja v Prahe v Českej republike pod názvom COBRA CUP 2018. Zúčastnilo sa ho 250 pretekárov z 29 klubov z troch štátov.

Na medzinárodný turnaj cestovalo ja osem Sninčanov pod vedením druhého trénera K. Legemzu. Sninčanom sa darilo. Získali 2 zlaté, 3 strieborné a 3 bronzové medaily.

Zlaté medaily získali Gabriel Poldruhák vo váhe 30 kilogramov, ktorý po zranení má vynikajúcu formu a svojim súperom nedal šancu.

Kadet J. Haburaj vo váhe 57 kilogramov suverénym spôsobom porazil dvoch Čechov a Poliaka a stal sa víťazom. Zároveň získal ocenenie najlepší kadet turnaja.

Strieborné medaily získali kadet P. Petro vo váhe 41 kilogramov. Ďalšie strieborné medaily získali A. Greňa do 21 kilogramov a D. Lopata do 53 kilogramov.

Bronzové medaily si domov odviezli A. Varchol do 73 kilogramov, M. Kepič do 26 kilogramov a A. Chimčák vo váhe do 30 kilogramov.

"Áno, som spokojný so svojimi zverencami. Musíme tvrdo po trénovať a pripraviť sa na ďalší medzinárodný turnaj do Poľska v meste Ostrowiecs. Zároveň chcem sa poďakovať všetkým sponzorom, ktorí nám pomáhajú vycestovať na turnaje do zahraničia, konštatoval druhý tréner klubu K.  LEGEMZA.

AUTOR, FOTO : PA
Verzia pre tlač
19.03.2018



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)