Domov AKTUÁLNE > Šport

Tretie miesto pre Smetanu

Bežeckú sezónu začínal v Poľsku

Tretie miesto pre Smetanu

MEDZILABORCE. Bežecká sezóna na tento rok pre amatérskych bežcov je v plnom prúde. Aj známy bežec z Medzilaboriec MIROSLAV SMETANA svoju sezónu začínal v Poľsku.

Aj druhý pretek absolvoval minulý týždeň v Poľsku, kde sa zúčastnil na 21. ročníku KROSNIANSKEHO BEHU ÚSTAVY. Bol to silne obsadený pretek s medzinárodnou účasťou. Štartovali tu mladí Keňania, Ukrajinci, Slováci a domáci Poliaci. Na štart sedem kilometrovú trať, ktorý bol na námestí v Krosne a bežalo sa ulicami mesta postavilo 342 juniorov, žien a mužov a cieľ bol na atletickom štadióne, kde bolo aj vyhodnotenie. Celkovým víťazom sa stal Keňan Mathek Kosgei. MIROSLAV SMETANA sa umiestnil na 51. mieste. V kategórii ",C“ 50 až 59-ročných skončil na peknom treťom mieste.


"S umiestnením som spokojný. Ku koncu preteku sa ohlásilo staré zranenie. Pre zranenie som nemal ani plnohodnotný tréning a aj rehabilitácia pre staršieho pretekára trvá dlhšie. Sezóna sa ešte len začala. Zregenerujem telo a vybrať si ďalší kvalitný pretek,“ konštatoval MIROSLAV SMETANA, amatérsky bežec z Medzilaboriec.



AUTOR : PA, 
FOTO : archív MS



Verzia pre tlač
22.05.2019



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)