Domov AKTUÁLNE > Šport

V Snine je reálna vízia projektu hokejovej haly

Primátor Sniny sa stretol s reprezentačným trénerom Craigom Ramsaym

V Snine je reálna vízia projektu hokejovej haly

SNINA. Primátor Sniny Štefan Milovčík robí všetky aktivity, aby začaté, rozbiehajúce sa, resp. schválené projekty naberali reálnu podobu.

Niekoľkokrát sme informovali o výstavbe krytej plavárne, ktorej 1. etapa, by podľa najnovšieho harmonogramu prác, mala byť dokončená už do dvanástich mesiacov. Na prípravu zemných prác využíva stavebná dodávateľská firma súčasné priaznivé jesenné počasie.

Ďalšou „rozbehnutou“ investičnou aktivitou, ktorej, veríme, že sa potešia nielen deti a mládež, ale i dospelí milovníci korčuľovania a hokeja, je reálna vízia projektu hokejovej haly.

Prvým dôležitým krokom k jej výstavbe bolo podpísanie Memoranda o spolupráci medzi Slovenským zväzom ľadového hokeja (SZĽH) a mestom Snina, o čom sme verejnosť nedávno informovali.

V pondelok 12. novembra bol primátor na pracovnej ceste v Bratislave. Popri ostatných služobných povinnostiach navštívil aj SZĽH, aby sa s jeho funkcionármi dohodli na podrobnostiach a spresnení podmienok. Pri tejto príležitosti informoval o zámere vybudovať hokejovú halu v Snine aj slovenského reprezentačného hokejového trénera Craiga Ramsayho (na snímke vľavo).

Primátor mu s optimizmom v hlase a s úsmevom na perách povedal, že verí, že Snina bude do slovenskej reprezentácie „dodávať“ nielen futbalistov, ako to bolo doteraz, ale v budúcnosti už aj hokejistov.

AUTOR, FOTO : Mgr. Eva Mihaliková, MsÚ v Snine


Verzia pre tlač
17.11.2018



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)