Domov AKTUÁLNE > Šport

Víťazom III. ročníka Zemplínskej futbalovej ligy sa stali Baškovce

Dominik Matta, najlepší strelec 3. mužstva v konečnom poradí, zom Slovenskej Volovej, bol aj streleckým víťazom celej súťaže

Víťazom III. ročníka Zemplínskej futbalovej ligy sa stali Baškovce

HUMENNÉ. V piatok (29.11.2019) podvečer si v humenskom hoteli Alibaba predstavitelia obce a futbalového klubu Baškovce na čele so starostom Pavlom Tamášom prevzali z rúk organizátora súťaže ZFL a poslanca Prešovského samosprávneho kraja Ivana Hoptu diplom za 1. miesto v súťaži.

Zároveň vedúca organizačného oddelenia PSK Gabriela Petrová im odovzdala pohár pre najúspešnejšie mužstvo. Baškovčania na slávnostné vyhodnotenie III. ročníka ZFL došli v nových tričkách, na ktorých bol nápis: "Trojnásobný majster ZFL 2017, 2018, 2019". Mužstvo Baškoviec získalo 31 bodov, strelilo 45 gólov a inkasovalo 21 gólov.

Najlepším strelcom mužstva bol Samuel Kuľha, ktorý strelil 9 gólov. Svoj hattrick v Zemplínskej futbalovej lige Baškovčania náležite oslávili. 



Nováčik súťaže Partizán Hrubov sa v III. ročníku Zemplínskej futbalovej ligy umiestnil na skvelom 2. mieste. Partizán strelil 43 gólov, inkasoval 24 gólov a získal celkovo 23 bodov. Najlepším strelcom mužstva bol Ján Pavlík, ktorý strelil 9 gólov. Diplom i pohár za 2. miesto si prevzal starosta obce Štefan Trusák.



Na 3. mieste v III. ročníku Zemplínskej futbalovej ligy sa umiestnila Slovenská Volová. Získala 21 bodov, strelila 45 gólov a inkasovala 30 gólov. Najlepším strelcom mužstva bol Dominik Matta, ktorý strelil 12 gólov. Diplom i pohár za 3. miesto si prevzal starosta obce Pavol Šimurda a najlepší strelec mužstva i celej súťaže Dominik Matta.









Na 4. mieste v III. ročníku Zemplínskej futbalovej ligy sa umiestnilo mužstvo Hankoviec. Získalo 20 bodov, strelilo 48 gólov a inkasovalo 32 gólov. Najlepším strelcom mužstva bol Maroš Harvila, ktorý strelil 11 gólov. Diplom i pohár za 4. miesto si prevzala starostka obce Ľudmila Veľasová a vedúci mužstva František Petrovčín.



Na 5. mieste v III. ročníku Zemplínskej futbalovej ligy sa umiestnilo mužstvo Kamienky. Získalo 13 bodov, strelilo 38 gólov a inkasovalo 34 gólov. Najlepším strelcom mužstva bol Tomáš Čabák, ktorý strelil 6 gólov. Diplom i pohár za 5. miesto si z rúk poslanca PSK a organizátora ZFL Ivana Hoptu prevzali hráči Kamienky za prítomnosti starostu obce Benjamina Blahu.



Na 6. mieste v III. ročníku Zemplínskej futbalovej ligy sa umiestnila Voľa. Získala 10 bodov, strelila 30 gólov a inkasovala 52 gólov. Najlepším strelcom mužstva bol František Forint, ktorý strelil 11 gólov. Diplom i pohár za 6. miesto si prevzal starosta obce Voľa Štefan Gajdoš.



Na 7. mieste v III. ročníku Zemplínskej futbalovej ligy sa umiestnilo mužstvo Topoľovky. Získalo 4 body, strelilo 14 gólov a inkasovalo 70 gólov. Najlepším strelcom mužstva bol Matúš Rac, ktorý strelil štyri góly. Mužstvo Topoľovky si zaslúži pochvalu, lebo bez ohľadu na umiestnenie a výsledky, odohralo všetky súťažné stretnutia. A dokonca sa stalo aj víťazom súťaže fair play III. ročníka Zemplínskej futbalovej ligy sa už po tretíkrát za sebou. 





Najlepším strelcom III. ročníka Zemplínskej futbalovej ligy v roku 2019 sa stal hráč Slovenskej Volovej Dominik Matta. Ten si z rúk poslanca Prešovského samosprávneho kraja Ivana Hoptu prevzal diplom a pohár pre víťaza v súťaži strelcov, ako aj dres Prešovského samosprávneho kraja a upomienkové predmety.



V súťaži o najlepšieho strelca Zemplínskej futbalovej ligy sa na na 3. mieste umiestnili dvaja hráči - Ján Pavlík z mužstva Partizán Hrubov a Samuel Kuľha z mužstva Baškovce, na.2. mieste tiež dvaja hráči - František Forint z mužstva Voľa a Maroš Harvila z Hankoviec. 



ZDROJ : Ivan HOPTA
FOTO : MiMa











Verzia pre tlač
02.12.2019



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)