Domov AKTUÁLNE > Šport

Zvíťazil Šalata, Behúnová stále bez jedinej prehry

Humenská školská stolnotenisová liga, 2. kolo – výsledky, priebežné poradie

Zvíťazil Šalata, Behúnová stále bez jedinej prehry

HUMENNÉ. Humenská školská stolnotenisová liga pokračovala dňa 11. mája  2018 ďalším kolom. Pri absencii najlepších hráčov, ktorý v tom čase zarezávali na regionálnych výberoch východu v Michalovciach a Valalikoch /Černiga, Mitrík, Frandoferová, Dadejová/ sa tak mali šancu o výraznejšie umiestnenia pobiť aj ďalší hráči. Spomedzi chlapcov zaslúžene zvíťazil M. Šalata, ktorý dokázal v ceste za prvenstvom poraziť aj M. Gibasa. Medzi dievčatami opäť nenašla premožiteľku E. Behúnová a suverénne tak kraľuje priebežnému poradiu dievčat.

V družstvách suverénne dievčatá z Kudlovskej, chlapcom dominuje Švermová
Pri neúčasti družstva Modry n/C, ktoré zvíťazilo v prvom kole sa tak na priebežné prvé miesto dostala ZŠ Švermová, na druhej priečke sú chlapci zo základnej školy SNP. Medzi dievčatami suverénne zatiaľ kraľuje ZŠ Kudlovská pred ZŠ Švermova, tretie sú dievčatá z ZŠ SNP.

Zároveň dávame vedúcim družstiev jednotlivých škôl do pozornosti, že všetky informácie o súťaži sa nachádzajú v zriadenej podstránke https://www.sksthe.sk/humenska-skolska-stolnotenisova-liga/, kde sú informácie o termínoch, výsledky atď. Taktiež dávame do pozornosti, že súťaž je otvorená aj pre ďalšie školy nielen z Humenného ale aj okresu Humenné, info daniel.fink@pobox.sk

AUTOR, FOTO : -daf-


Verzia pre tlač
16.05.2018



Chystáte sa v lete na dovolenku?


  • áno, už sa na to teším (36%)
  • ešte neviem, rozhodnem sa podľa pandemickej situácie (19%)
  • nie, nebudem riskovať (44%)